top of page

Zandstraalfolie

Verhoog de privacy in uw woning of bedrijfspand met zandstraalfolie. De anti inkijkfolie is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, met of zonder tekst, patronen of logo’s. De folie laat licht door en geeft uw raam de look alsof het glas geschuurd of ‘gezandstraald’ is. Met zandstraalfolie op het raam ziet u alleen de contouren van voorwerpen die tegen het raam geplaatst zijn. Voorwerpen die verder verwijderd zijn van het glas zijn niet zichtbaar. Bij Meesterfolie.nl bestelt u zandstraalfolie op maat. Wij bezorgen en plaatsen de folie voor zowel particulieren als bedrijven. De voordelen van zandstraalfolie zijn:

 • Meer privacy in uw woning of pand

 • Enkel contouren zichtbaar

 • Heeft het uiterlijk van gezandstraald glas

 • Duurzaam: gemiddeld 7 jaar kwaliteit

 • Aan te brengen op alle ramen, glazen deuren, etc.

 • Wij bezorgen en plaatsen

Wij beantwoorden telefonisch graag al uw vragen over zandstraalfolie. 0653799944

Kosten van zandstraalfolie

De prijzen van zandstraalfolie zijn afhankelijk van het aantal ramen en het te plaatsen oppervlakte. Via info@meesterfolie.nl vraagt u een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij ontvangen graag uw naam, adres, telefoonnummer, het aantal ramen en de oppervlakte van de ramen. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Logo’s/teksten/decoraties

Naast folie die het volledige glas bedekt is het ook mogelijk om zandstraalfolie in de vorm van een logo, tekst of decoratie te bestellen voor bijvoorbeeld een etalageruit. Bekijk onze contactpagina voor de aanleverspecificaties.

Aanbrengen van zandstraalfolie

Bij Meesterfolie.nl zit bezorging en plaatsing van de zandstraalfolie bij de prijs inbegrepen. Netjes en strak plaatsen van folie is een lastig karwei dat wij graag voor u uit handen nemen. Nadat u een bestelling geplaatst heeft, nemen wij contact met u op om een moment van plaatsing af te spreken.

Geschikte ramen voor zandstraalfolie

Zandstraalfolie kan op alle soorten ramen aangebracht worden, ook op HR+ of ++.

Particulieren en bedrijven

Meesterfolie.nl levert zandstraalfolie voor particulieren als bedrijven. De inkijkfolie kan onder andere aangebracht worden op:

 • moderne wooneenheden, laagbouw en bungalows

 • ziekenhuizen en dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

 • ambulances, bedrijfsbussen, limousines en dergelijke

 • computer- en opslagruimten

 • controlekamers en video- en studioruimten

 • kapsalons en schoonheidssalons

 • sport- en fitnessruimten

Het reinigen van zandstraalfolie

Na een paar dagen droging kan de folie schoongemaakt worden. daar kunt u het beste verdunde dreft (kleur groen) voor gebruiken. Maak het folie niet schoon met een schuurspons, borstel of harde doeken om beschadiging te voorkomen. Spoel vuil, zoals zand en overige eerst af met water. Zand onder een spons of raamwisser kan lichte krassen veroorzaken.

Offerte op maat

Voor vragen of informatie neemt u telefonisch contact op met 0653799944. Voor offertes op maat benadert u ons op info@meesterfolie.nl. Wij ontvangen graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het type glasfolie en het aantal ramen met de afmetingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overige producten

Bij Meesterfolie koopt u naast zandstraalfolie diverse soorten glas en raamfolie. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

Orcado_107.jpg
Etch197.JPG
IMG_7262.JPG
IMG_0408.jpeg
IMG_6352.JPG
IMG_6349.JPG
bottom of page