top of page

Melkglasfolie

Met melkglasfolie maakt u van uw raam een ondoorzichtige scheidingswand met het uiterlijk van melkglas. Melkglasfolie is een vorm van anti inkijkfolie. Het decoratieve draagt bij aan uw privacy: voorwerpen naast het raam ziet u als silhouet, terwijl voorwerpen die 2 meter verwijderd zijn van het raam niet meer zichtbaar zijn. Melkglasfolie houdt zowel zonlicht als zonnewarmte tegen. Bij Meesterfolie.nl koopt u melkglasfolie op maat inclusief bezorging en plaatsing. De voordelen van melkglasfolie zijn:

 • Verhoogde privacy in uw huis of kantoor

 • Geschikt voor binnen en buiten

 • Enkel contouren zichtbaar

 • Heeft het uiterlijk van melkglas

 • Duurzaam materiaal

 • Aan te brengen op alle ramen, glazen deuren, etc.

 • Wordt bezorgd en geplaatst

Voor vragen over melkglasfolie of een offerte op maat neemt u telefonisch of online contact op met:

 

        info@meesterfolie.nl         0653799944

Prijzen van melkglasfolie

Bij Meesterfolie.nl leveren en plaatsen wij melkglasfolie tegen voordelige tarieven. De prijs is onder meer afhankelijk van het aantal ramen en de oppervlakte van deze ramen. Via info@meesterfolie.nl doet u een aanvraag voor een vrijblijvende offerte op maat. We ontvangen graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het type folie, het aantal ramen en de oppervlakte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

mail-icon.png
telefoon-icon.png
Etch197.JPG

Teksten/decoraties/logo’s

Bestel melkglasfolie op maat in de vorm van een tekst, decoratie of logo voor bijvoorbeeld uw winkelruit of bedrijfspand. Laat uw creativiteit de vrije loop: alle vormen en maten zijn mogelijk. Bekijk onze contactpagina voor de aanleverspecificaties.

Bezorgen en plaatsen van melkglasfolie / zandstraalfolie

Meesterfolie.nl komt bij u langs om het melkglasfolie / zandstraalfolie vakkundig en snel te plaatsen. U hoeft zich niet druk te maken over de luchtophoping onder het folie die eventueel optreedt wanneer u de folie zelf aanbrengt. Nadat uw bestelling is gedaan, maken wij een afspraak om de folie op de door u gewenste tijd te plaatsen.

Geschikte ramen

Melkglasfolie / zandstraalfolie kan op alle soorten ramen aangebracht worden, ook op HR+ of ++. 

Particulieren en bedrijven

Wij leveren onze raamfolies aan particulieren en bedrijven. Het privacy glas is onder andere geschikt voor:

 • kantoren, fabrieken en musea

 • moderne wooneenheden, laagbouw en bungalows

 • ziekenhuizen en dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

 • ambulances, bedrijfsbussen, limousines en dergelijke

 • computer- en opslagruimten

 • controlekamers en video- en studioruimten

Reiniging van melkglasfolie / zandstraalfolie

Na een paar dagen droging kan de folie schoongemaakt worden. daar kunt u het beste verdunde dreft (kleur groen) voor gebruiken. Maak het folie niet schoon met een schuurspons, borstel of harde doeken om beschadiging te voorkomen. Spoel vuil, zoals zand en overige eerst af met water. Zand onder een spons of raamwisser kan lichte krassen veroorzaken.

Offerte op maat

Voor vragen of informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0653799944. Wij adviseren u graag over de meest geschikte folie voor uw woning of bedrijf. Voor een offerte op maat mailt u naar info@meesterfolie.nl. Wij ontvangen graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het type glasfolie en het aantal ramen met de bijhorende afmetingen.

Overige producten

Naast melkglasfolie / zandstraalfolie koopt u bij Meesterfolie diverse soorten glasfolie en raamfolie die uw privacy verhogen, de zon tegenhouden of gewoon ter decoratie. Wij verkopen onder andere:

bottom of page