top of page

Kleur glasfolie

Kleurfolies zijn er op gericht de kleur van glas te veranderen.

Glasfolie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en wordt daarom ook wel kleuren glasfolie genoemd. Met kleuren glasfolie geeft u niet alleen uw glaswerk kleur, maar creëert u ook een unieke sfeer in de ruimte. Roodgekleurd glasfolie heeft een warm karakter, terwijl blauw glasfolie een wat koelere sfeer heeft.

 

Benieuwd welke kleur het beste bij uw ideeën past? Neem gerust contact zie contact.

kleuren glasfolie geel
kleuren glasfolie blauw

Transparante kleuren glasfolie

Transparante kleuren glasfolie wordt toegepast om sfeer te creëren in een bepaalde ruimte. Omdat het licht doorlaat, bepaalt de kleur van het folie de kleur van de kamer. Rood folie zorgt voor een rode lichtinval, een blauw folie geeft een blauwe inval. 

IMG_2040.jpeg
MF100%20Kleurfolie%20transparant.jpg

Gesloten kleuren glasfolie

In tegenstelling tot de transparante kleurfolie, laat de gesloten kleuren glasfolie geen licht door. Het wordt dan ook vooral gebruikt voor het blinderen van ramen en voor belettering van gevels, ruiten en makelaars- en reclameborden.

 

Decoratiefolie

Een bijzonder soort kleuren glasfolie, is het decoratiefolie. Met decoratiefolie verfraait u het aanzicht en de doorkijk van uw glaswerk. U kunt het glas voorzien van strepen, blokken, puntjes, tekst, print of logo’s; de mogelijkheden zijn eindeloos. Decoratiefolie is uitermate geschikt voor het glas van een kantoor in uw bedrijfspand, bijvoorbeeld om een vergaderruimte van iets meer privacy te voorzien.

Assortiment kleuren glasfolie

Meesterfolie heeft een ruim assortiment aan standaard kleuren voor uw gekleurde glasfolie. Van geel tot rood, van groen tot bruin en van blauw tot roze. En zit uw gewenste kleur er toch niet bij? Geen probleem, wij kunnen ook kleuren mengen. Zo heeft u altijd de kleur glasfolie die u wilt.

 

Uw specifieke wensen kunt u kenbaar maken via een email info@meesterfolie.nl.

 

Verkrijgbaar in alle vormen

Wilt u een vierkant, rond of langwerpig raam voorzien van een kleuren glasfolie? Meesterfolie kan kleuren glasfolie in alle soorten en maten leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Prijzen

Meesterfolie levert en plaatst kleuren glasfolie tegen aantrekkelijke tarieven. De prijzen zijn afhankelijk van factoren zoals het te beplakken oppervlak en het soort kleuren glasfolie.

 

Voor een exacte prijs voor uw project kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. zie contact

bottom of page