top of page

Reclame glasfolie

 

Reclame glasfolie is de ideale manier om uw glaswerk en andere oppervlakken te voorzien van een reclame-uiting. Meesterfolie is de specialist in de productie, levering en het aanbrengen van reclame glasfolie. Wij leveren op maat gemaakte glasfolie aan zowel voor bedrijven als particulieren.

Voordelen reclame glasfolie

Uw glaswerk voorzien van reclame kan tegen een relatief laag bedrag. De voordelen van reclame glasfolie op een rijtje:

 

  • Uw pand voorzien van perfect passende reclame

  • Eenvoudig aan te passen bij nieuwe acties

  • Aan te schaffen tegen een relatief lage prijs

  • Snel en vakkundig geplaatst door onze specialisten

Wilt u meer informatie over reclame glasfolie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van glasfolie voor uw bedrijf? Vraag dan een prijsopgave bij ons aan. Op basis van het aantal vierkante meters en uw wensen maken wij een offerte op maat voor u.

Prijzen reclame glasfolie

De prijzen van reclame glasfolie zijn afhankelijk van diverse factoren. Een van de factoren die meespeelt, is de grootte van het project. Hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe hoger de prijs uitvalt. Daarnaast is ook de kleurkeuze mede bepalend voor de hoogte van de prijs. Wij leveren reclame glasfolie in vele kleuren en het is eveneens mogelijk om kleuren te combineren. Een derde factor die meespeelt bij de prijsbepaling is de keuze voor het materiaal. Bij Meesterfolie heeft u de keuze uit verschillende soorten glasfolie, zoals zonwerende folie, anti-inkijk folie en veiligheids glasfolie.

Mogelijkheden reclame glasfolie

 

Full color printing

Meesterfolie is gespecialiseerd in het creëren van haarscherpe prints. Geen ontwerp is voor ons te complex, wij zorgen voor de vertaling van uw huisstijl naar het glasfolie. Het is mogelijk om full color printing toe te passen op reclame glasfolie voor zowel binnen als buiten.

 

Raamfolie met tekst

Het is mogelijk om uw bedrijfspand, fabriek, woning of zelfs uw bedrijfswagen te voorzien van belettering en reclame glasfolie. Raamfolie met tekst is leverbaar in vrijwel iedere kleur. Meesterfolie brengt de folie professioneel voor u aan. 

 

Stickers

We produceren eveneens stickers van reclame glasfolie. Ontwerp zelf uw stickers of geef uw wensen aan ons door en wij maken een ontwerp op maat voor u.                                                     

 

Posterprints

Bij Meesterfolie produceren we posterprints van reclame glasfolie. We printen uw ontwerp waarna u dit in uw kantoor of woning ophangt. Het is eveneens mogelijk om de posterprints op te hangen in een lijst.

 

Transparant foto printing

De tegenhanger van full color printing is transparant foto printing. Hierbij printen we uw foto, logo of huisstijl op transparant glasfolie. Het resultaat is prachtig glasfolie waar u gewoon doorheen kunt kijken. Hiermee kijkt u eenvoudig vanuit uw bedrijfspand naar buiten en behoudt u het contact tussen twee ruimtes.

 

Logo’s

Reclame glasfolie met uw logo in de door u gewenste maat bij Meesterfolie. Ideaal voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw bedrijfspand. Laat uw logo terugkomen op tussenwanden en op het raamwerk van uw kantoor. Wij snijden de glasfolie exact op maat en brengen deze vakkundig voor u aan.

 

Snijteksten

Dit soort teksten zijn vaak terug te zien op bedrijfspanden en reclameborden. We snijden iedere gewenste vorm uit de reclame glasfolie. Het grote voordeel is dat u geen achtergrond van een sticker hebt, alleen een uitgesneden tekst of logo. Snijteksten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. 

 

Vraag een offerte op maat aan

 

Wilt u reclame glasfolie aan laten brengen in uw kantoor of woning? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan bij Meesterfolie. Wij maken graag een ontwerp en offerte op maat voor u.

 

Andere glasfolie mogelijkheden van Meesterfolie

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page