UV werende folie

Voorkom snelle verkleuring van uw meubels met UV werende folie. Het licht-doorlatende glasfolie is bijna onzichtbaar en heeft bovendien een zeer lange levensduur. Doordat kleur door het raamfolie niet veranderd wordt is het zeer geschikt voor etalageruiten. Bij Meesterfolie.nl nemen wij graag uw werk uit handen en bezorgen en plaatsen het UV werende folie. De voordelen van UV werende folie zijn:

 • Vertraagt verkleuring van meubels

 • Energiebesparend door betere isolatie

 • Bijna onzichtbaar: verkleurt uw ramen niet

Voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat neemt u contact op met:

      info@meesterfolie.nl        0653799944

Kosten UV werende folie

De kosten van UV werende folie inclusief de levering en plaatsing is afhankelijk van het oppervlakte. Op de pagina contact vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en voorzien uw glaswerk vakkundig en snel van UV glasfolie.

Eigenschappen van UV werende folie

UV werende folie is een speciale, heldere folie die bestaat uit reflecterende metaaldeeltjes. Deze metaaldeeltjes weerkaatsen 99% van de schadelijke UV-straling, maar laten zonlicht door. Dit vertraagt de verkleuring van uw meubilair. UV werende folie is bovendien energiezuinig: door zijn isolerende werking bent u minder kwijt aan de kosten van uw airco of verwarming. Het glasfolie kleurt de ramen niet, waardoor deze onzichtbaar beschermd wordt.

UV-straling

Uv-straling is een elektromagnetische straling die onder andere wordt uitgestraald door de zon. UV-straling is een vorm van energie die door de mens niet waar te nemen is. De energie beweegt zich in de vorm van golven. De golven van uv-straling zijn een stuk korter dan die van normaal zonlicht en bevatten daardoor veel meer energie. De krachtige stralen zorgen daarmee niet alleen voor verkleuring van onze huid, maar ook voor verkleuring van het interieur.

Geschikte ramen

Wij leveren UV werende folie voor elke vorm en type raam. Wij ontvangen graag de afmetingen van het te beplakken raam en maken de folie voor u op maat.

Particulieren en bedrijven

Zowel voor particulieren als bedrijven leveren en plaatsen wij UV-werende folie. De glasfolie is onder andere geschikt voor:

 • ambulances, bedrijfsbussen, limousines en dergelijke

 • computer- en opslagruimten

 • kantoren, fabrieken en musea

 • moderne wooneenheden, laagbouw en bungalows

 • ziekenhuizen en dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

 • controlekamers en video- en studioruimten

Plaatsen van melkglasfolie

Bij Meesterfolie.nl bestelt u UV werende glasfolie inclusief bezorging en levering voor uw woning en bedrijfspand.

Reiniging van UV werende folie

U reinigt uw raam na het aanbrengen van UV werende folie op dezelfde manier als een raam zonder folie. De folie is bestand tegen schoonmaakmiddel en harde schoonmaakmaterialen zoals schuursponsen, doeken en borstels.  

Offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op via de contactpagina. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar op 020 6693928 voor vragen of informatie over de mogelijkheden van UV werende glasfolie.

info@meesterfolie.nl   0653799944

Andere producten

Naast UV werende glasfolie verkopen wij ook andere soorten folie. Bekijk ons assortiment:

 

Meesterfolie Raamfolie

Amsterdam & omgeving
 

Aanvullende informatie

Over ons

Veelgestelde vragen

 

info@meesterfolie.nl

0653799944

0653799944

Email:      

Kantoor:   

Whatsapp:

 • w-facebook
 • Twitter Clean
 • Google Clean

© 2018 by Meesterfolie b.v.