top of page

UV werende folie

Voorkom snelle verkleuring van uw meubels met UV werende folie. Het licht-doorlatende glasfolie is bijna onzichtbaar en heeft bovendien een zeer lange levensduur. Doordat kleur door het raamfolie niet veranderd wordt is het zeer geschikt voor etalageruiten. Bij Meesterfolie.nl nemen wij graag uw werk uit handen en bezorgen en plaatsen het UV werende folie. De voordelen van UV werende folie zijn:

  • Vertraagt verkleuring van meubels

  • Energiebesparend door betere isolatie

  • Bijna onzichtbaar: verkleurt uw ramen niet

Voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat neemt u contact op met:

        info@meesterfolie.nl        0653799944

Kosten UV werende folie

De kosten van UV werende folie inclusief de levering en plaatsing is afhankelijk van het oppervlakte. Op de pagina contact vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en voorzien uw glaswerk vakkundig en snel van UV glasfolie.

Eigenschappen van UV werende folie

UV werende folie is een speciale, heldere folie die bestaat uit reflecterende metaaldeeltjes. Deze metaaldeeltjes weerkaatsen 99% van de schadelijke UV-straling, maar laten zonlicht door. Dit vertraagt de verkleuring van uw meubilair. UV werende folie is bovendien energiezuinig: door zijn isolerende werking bent u minder kwijt aan de kosten van uw airco of verwarming. Het glasfolie kleurt de ramen niet, waardoor deze onzichtbaar beschermd wordt.

UV-straling

Uv-straling is een elektromagnetische straling die onder andere wordt uitgestraald door de zon. UV-straling is een vorm van energie die door de mens niet waar te nemen is. De energie beweegt zich in de vorm van golven. De golven van uv-straling zijn een stuk korter dan die van normaal zonlicht en bevatten daardoor veel meer energie. De krachtige stralen zorgen daarmee niet alleen voor verkleuring van onze huid, maar ook voor verkleuring van het interieur.

Geschikte ramen

Wij leveren UV werende folie voor elke vorm en type raam. Wij ontvangen graag de afmetingen van het te beplakken raam en maken de folie voor u op maat.

Particulieren en bedrijven

Zowel voor particulieren als bedrijven leveren en plaatsen wij UV-werende folie. De glasfolie is onder andere geschikt voor:

  • ambulances, bedrijfsbussen, limousines en dergelijke

  • computer- en opslagruimten

  • kantoren, fabrieken en musea

  • moderne wooneenheden, laagbouw en bungalows

  • ziekenhuizen en dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

  • controlekamers en video- en studioruimten

Plaatsen van UV werende glasfolie

Bij Meesterfolie.nl bestelt u UV werende glasfolie inclusief bezorging en levering voor uw woning en bedrijfspand.

Reiniging van UV werende folie

Na een paar dagen droging kan de folie schoongemaakt worden. daar kunt u het beste verdunde dreft (kleur groen) voor gebruiken. Maak het folie niet schoon met een schuurspons, borstel of harde doeken om beschadiging te voorkomen. Spoel vuil, zoals zand en overige eerst af met water.

Offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op via de contactpagina. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor vragen of informatie over de mogelijkheden van UV werende glasfolie.

info@meesterfolie.nl   0653799944

Andere producten

Naast UV werende glasfolie verkopen wij ook andere soorten folie. Bekijk ons assortiment:

mail-icon.png
telefoon-icon.png
bottom of page