top of page

Soorten zonwerende folie

Bij Meesterfolie vindt u een groot aanbod zonwerende folies. We leveren en plaatsen de glasfolies in heel Nederland voor particuliere consumenten en bedrijven. We hebben diverse soorten zonwerende raamfolies in ons assortiment: neutrale glasfolie en gespiegelde glasfolie in verschillende tinten.

Nieuwsgierig naar wat zonwerende folie van Meesterfolie kan betekenen in uw huis of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

 ​

 

 

Neutrale glasfolie: licht of donker getint

Meesterfolie levert verschillende soorten zonwerende raamfolie. U kunt alle varianten folie aanvragen. Spiegelfolie werkt door de weerkaatsende buitenzijde ook privacy verhogend. Bij getinte varianten kunt u gewoon naar buiten kijken. Naast de mate van lichtdoorlatendheid kunt is ook de gradatie van warmtewering belangrijk.

  • Lichtdoorlatendheid: van 5 tot 80%

  • Warmtewering: van 30 tot 85%

Op basis van uw wensen kunnen wij een advies gegeven welke zonwerende folie geschikt is.

Prijs

Wij leveren zonwerende folies tegen scherpe tarieven. De prijs is afhankelijk van verschillende eigenschappen, zoals het type folie en het oppervlak. Voor een exacte prijs kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

bottom of page