top of page

Veiligheids glasfolie

 

Veiligheids glasfolie is een dikke, stevige folie gemaakt van polyester. Veiligheids glasfolie wordt met een volledig doorzichtige lijmlaag aangebracht en blijft daardoor 100% transparant. De taaie folie versterkt het raam en houdt scherven en splinters bij elkaar wanneer de ruit breekt. De sterke, doorzichtige lijm zorgt ervoor dat de folie goed hecht aan het glas en voorkomt dat het glas los komt van de folie. Het veiligheidsfolie beschermt op deze manier personen en eigendommen tegen glasscherven en -splinters.

 

Wilt u graag meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van veiligheids glasfolie voor uw raamwerk? Neem contact op zie contact.

Toepassingen van veiligheids glasfolie

Veiligheids glasfolie is vanwege zijn stevigheid uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, woningen, winkels, ziekenhuizen en ruimtes waar voedingsmiddelen worden bewaard. Ook scholen, gymzalen en kinderdagverblijven profiteren van het sterke folie, omdat het dienst doet als doorvalbeveiliging. Ramen in kinderdagverblijven moeten tot 1,20 meter boven de vloer op een veilige manier zijn afgeschermd. Veiligheids glasfolie of veiligheidsfolie is hiervoor een zeer geschikte oplossing.

 

Voordelen van veiligheids glasfolie

 

  • Houdt het glas bij elkaar na een barst of breuk;

  • Voorkomt rondvliegende glassplinters- en scherven;

  • Brandvertragend;

  • Het maakt het glas sterker;

  • Heeft een inbraakvertragende werking;

  • Weert schadelijke uv-stralen (95% minder uv-licht);

  • Gaat verkleuring van bijvoorbeeld meubilair tegen;

  • Goedkoper dan gelaagd glas.

 

Prijzen

Meesterfolie levert en plaatst veiligheids glasfolie tegen aantrekkelijke prijzen. De kosten voor het leveren en aanbrengen van de folie zijn afhankelijk van onder andere het te beplakken oppervlak en het type veiligheidsfolie waar u voor kiest. Voor een exacte prijs kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte opvragen.

Meesterfolie heeft al vele huizen en gebouwen voorzien van veiligheids glasfolie. Onze monteurs kunnen door deze opgedane ervaring uw raamwerk snel en nauwkeurig beplakken.

 

Bescherm uw ramen en eigendommen

Dankzij de verstevigende functie van veiligheids glasfolie, zijn uw ramen beter bestand tegen storm, vandalisme en inbraak. Door de sterke hechting van de folie aan het glas, zal het glas niet versplinteren bij een breuk. U beschermt hiermee niet alleen uw ramen, maar ook uw eigendommen. Het veiligheidsfolie heeft namelijk een vertragende werking, waardoor inbrekers ernstig gehinderd worden in hun werkzaamheden.

 

Voorkom een snelle verspreiding van brand

Veiligheids glasfolie kan een zeer effectieve bijdrage leveren aan het brandvertragend maken van uw pand. Omdat het folie het glas bijeen houdt na een hittebreuk, wordt voorkomen dat de brandhaard door extra luchttoevoer kan worden gevoed.

 

Voorkom warmte en verkleuring

Het veiligheids glasfolie van Meesterfolie heeft niet alleen verstevigende voordelen. Omdat veiligheids glasfolie zo’n 95% van de uv-straling tegenhoudt, wordt het merendeel van de warmte van de zon buiten gehouden. Dit zorgt niet alleen voor een prettiger leef- en werkklimaat; het folie gaat ook verkleuring van uw meubilair tegen.

 

Ga hinderlijk lichtinval tegen

Vanwege de uv-werende werking van ons veiligheidsfolie, wordt de inval van zonlicht beperkt. Zo creëert u een prettig werk- en leefklimaat. Lang achter een computer werken wordt op deze manier een stuk aangenamer en gemakkelijker, omdat u niet gehinderd wordt door lichtinval.

 

Vrijblijvend advies?

Meesterfolie is specialist op het gebied van veiligheids glasfolie. Wij leveren en plaatsen het veiligheidsfolie bij zowel bedrijven als particulieren. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over de juiste materiaalkeuze voor uw woning of bedrijfspand. U kunt contact opnemen met Meesterfolie zie contact

 

bottom of page