top of page

Verduisteringsfolie

Met verduisteringsfolie creëert u een donkere slaapkamer. Bij Meesterfolie heeft u keuze uit verduisterende folies in allerlei soorten en kleuren. De verduisteringsfolies variëren van elkaar in de mate waarin ze licht afschermen en een ruimte verduisteren. De bezorging en plaatsing van de op maat gemaakte folie zitten bij de prijs inbegrepen. De voordelen van verduisteringsfolie zijn: 

 

 • Beschermt tegen licht, zon en schadelijke uv-straling

 • Een donkere slaapkamer en meer privacy in huis

 • Geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen

 • Hogere zichtbaarheid glas en enkel zichtbare contouren

 • Duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat

 • Aan te brengen op alle ramen, glazen deuren, etc.

 • Inclusief bezorging en plaatsing van de folie

 

Heeft u vragen over verduisteringsfolie of bent u geïnteresseerd in een offerte op maat? Neem dan telefonisch of online contact met ons op via de onderstaande.  

       info@meesterfolie.nl          0653799944

mail-icon.png
telefoon-icon.png

Prijzen van verduisteringsfolie

Wij bezorgen en plaatsen verduisteringsfolie tegen voordelige tarieven. De exacte prijs hangt onder meer af van het aantal ramen, de vorm van de folie en de oppervlakte van de ramen waarop de folie geplaatst moet worden. Vraag via info@meesterfolie.nl een vrijblijvende offerte op maat aan. Hierbij ontvangen we graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het type folie, het aantal ramen en de oppervlakte. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Decoraties, teksten & logo’s

Naast folie voor het volledige glas kunt u bij ons ook verduisteringsfolie in de vorm van teksten, logo’s en decoraties bestellen. Deze op maat gemaakte verduisterende folie is ideaal voor uw bedrijfspand of het creëren van een unieke ruit voor uw winkel. Bekijk de contactpagina voor onze aanleverspecificaties.

Bezorging en plaatsing van de folie

Onze specialisten komen bij u langs om de verduisteringsfolie snel en vakkundig te plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele luchtbellen onder de folie, die op kan treden als u de folie zelf aanbrengt. Als uw bestelling bij ons binnen is gekomen, maken we een afspraak om de verduisteringsfolie te plaatsen op de door u gewenste tijd. De bezorging en plaatsing van de folie zitten bij de prijs inbegrepen.

 

Geschikte ramen voor verduisteringsfolie

Onze verduisteringsfolie kan op ieder soort raam worden aangebracht. Bij HR++ ramen als er zon op het glas schijnt  dan kan er alleen aan de buitenkant worden geplaatst, bij de overige ramen zowel aan de binnenkant als buitenkant.

Voor bedrijven en particulieren

De raamfolies die we leveren zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Onze folies worden onder andere toegepast bij:

 • Slaapkamers en andere ruimtes in een woning

 • Kantoren, fabrieken en musea

 • Computer- en opslagruimten

 • Ziekenhuizen en dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

 • Moderne wooneenheden, laagbouw en bungalows

 • Ambulances, bedrijfsbussen, limousines en dergelijke

 • Kapsalons en schoonheidssalons

 • Sport- en fitnessruimten

 

Reiniging van verduisteringsfolie

Na een paar dagen droging kan de folie schoongemaakt worden. daar kunt u het beste verdunde dreft (kleur groen) voor gebruiken. Maak het folie niet schoon met een schuurspons, borstel of harde doeken om beschadiging te voorkomen. Spoel vuil, zoals zand en overige verontreiniging eerst af met water.

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in onze verduisteringsfolie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op maat aan door een e-mail te sturen naar info@meesterfolie.nl. Wij ontvangen in deze e-mail graag uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het type glasfolie en het aantal ramen met de bijhorende afmetingen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze folies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0653799944.

 

Andere producten

Naast verduisteringsfolie bestelt u bij ons ook andere soorten raamfolie en glasfolie. Met deze folies verhoogt u uw privacy en heeft u ook geen last meer van zon, licht en uv-straling. Ook kunt u de folie als decoratie gebruiken in uw woning of bedrijfspand. Meesterfolie verkoopt onder andere:

bottom of page