top of page

Spiegelfolie raam

Spiegelfolie voor uw ramen zorgt voor extra privacy in uw bedrijfspand of woning, zonder dat het uw eigen zicht naar buiten beperkt. Het spiegelfolie belemmert het zicht van buiten naar binnen tot wel 95% bij daglicht. Hiermee voorkomt u nieuwsgierige pottenkijkers tijdens uw werk en houdt u uw waardevolle inventaris uit het zicht. Meesterfolie is specialist in het op maat maken en plaatsen van uw spiegelende raamfolie. Wij garanderen u:

 • Levensduur van ongeveer 20 jaar

 • 95% blokkering van zicht naar binnen

 • Volledige service van snijden tot aanbrengen

 • Spiegelfolie blokkeert 99% van de uv-straling

Wij nemen uw privacy serieus en helpen u graag bij het plaatsen van spiegel raamfolie. Neem contact op voor een offerte op maat:

Voordelen van de folie

Spiegelfolie houdt ongewenste inkijk van buitenaf tegen tot wel 95%. De zichtbeperking is echter niet het enige voordeel van spiegelfolie. Het folie blokkeert namelijk ook bijna volledig uv-straling van buitenaf. Het voorkomt binnenvallend infrarood en stopt irritante lichtschitteringen. De ultraviolet-werende functie houdt ook de warmte tegen. In de zomer zorgt dit dus voor een koelere woning of een frisser bedrijfspand: dit verschil kan tijdens de heetste zomerdagen oplopen tot wel 10 graden. Dit bespaart u weer kosten voor een airconditioning.

Let op: spiegel raamfolie blokkeert het zicht naar binnen alleen als het buiten licht is (ook bij schemer). Zodra het buiten donker is en de lichten gaan binnen aan, dan heeft het folie geen spiegelend effect meer. Wilt u ook ’s avonds en ’s nachts genieten van volledige privacy? Dan is een matte anti inkijk glasfolie geschikter. Kies dan voor bijvoorbeeld voor zandstraalfolie of melkglasfolie.

Spiegel raamfolie geschikt voor optimale privacy

Spiegel raamfolie biedt u maximale privacy zonder dat u inlevert op uw uitzicht naar buiten. Het folie is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Door de spiegelende werking van het folie wordt uw werkruimte op iedere etage in uw pand geschikt voor privacygevoelige werkzaamheden. Spiegel raamfolie wordt bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt bij:

 • Bedrijven: kantoren, fabrieken en musea

 • Particuliere woningen: wooneenheden, laagbouw en bungalows

 • Gezondheid: ziekenhuizen, dokters-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken

 • Transportbedrijven: ambulances, bedrijfsbussen, limousines

 • Computer- en opslagruimten

 • Multimedia: controlekamers, video- en studioruimten

 • Uiterlijke verzorging: kapsalons en schoonheidssalons

 • Sportfaciliteiten

Eigenschappen van de folie

In de folie is een zeer dun laagje met metaal verwerkt. Dit zorgt ervoor dat invallend licht en het zicht wordt teruggekaatst. Het folie bestaat verder uit een krasbestendige laag, zodat vervelende krassen en strepen worden voorkomen. De spiegelfolie bevat standaard een hoogwaardige lijmlaag die bij vervoer wordt beschermd door een wegwerpbare beschermlaag.

Spiegelfolie laten plaatsen

Wij plaatsen de spiegelfolie op vakkundige wijze op uw woning of bedrijfspand. We nemen de zorgen compleet uit handen. We snijden de spiegelfolie eerst precies op maat. Vervolgens plaatsen we het folie op de ramen die u wil bedekken. Het op maat maken van spiegelfolie heeft geen beperkingen: we leveren en plaatsen de folie in iedere mogelijke vorm en maat.

Klantenservice Meesterfolie.nl

We helpen u graag met een offerte op maat of het kiezen van de perfecte privacyfolie voor uw woning of bedrijf. Onze klantenservice staat voor u klaar via e-mail, telefoon en WhatsApp.

IMG_6393.JPG
IMG_6400.JPG
zonwerende-folie-uitleg.jpg
bottom of page