top of page

Aanvullende informatie

 

Sos snelservice

Sos snelservice is het allround servicebedrijf voor de regio Groot Amsterdam en omstreken, 24 uur per dag & 7 dagen in de week bereikbaar voor alle reparaties en onderhoudsklussen, waaronder lekkages, slotenwerk en electrastoring.
Website: http://www.sossnelservice.nl/

Spanhak Dakwerken

Spanhak Dakwerken is als dakdekker gespecialiseerd in dakbedekking van alle soorten daken waaronder: pannendaken, platte daken, shingles daken en isolatie daken. Ook voor het isoleren van uw dak kunt u bij Spanhak terecht. Bekijk de website voor meer informatie: http://www.spanhakdakwerken.nl/

 

Desko Kantoorinrichting

De juiste kantoorinrichting hoeft niet alleen puur functioneel te zijn! Desko heeft erg veel oplossingen voor kantoorinrichting die ervoor zorgen dat uw kantoorruimte een mooie uitstraling krijgt.

iClicks Nederland BV

iClicks Nederland is gespecialiseerd in online marketing activiteiten voor het MKB. Momenteel beheren wij honderden campagnes voor een breed scala aan klanten. Door de opgebouwde ervaring in veel verschillende branches kunnen wij een relevante SEA campagne op maat voor u opzetten en optimaliseren. Ga voor meer informatie over het uitbesteden van uw Adwords Campagne naar http://www.iclicks.nl/adwords-uitbesteden.

Ridder Letselschade

Heeft u een letselschadezaak na een verkeersongeval? Ridder Letselschade neemt alle werkzaamheden op zich. Zodoende kunt u zich volledig richten op het herstel en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft. Ga voor meer informatie naar http://www.ridder-letselschade.nl/letselschade-verkeersongeval.

Slotenmaker Amsterdam

Is er bij u thuis ingebroken of is uw sleutel afgebroken in het slot? Slotenmaker Amsterdam heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week een speciale spoed slotenservice. Dankzij deze spoedservice zijn ze binnen 20 minuten ter plaatse, zodat u snel weer uw woning in kunt. Meer informatie is te vinden op https://www.slotenmakeramsterdam.nl/

Plexishop.nl

Bij Plexishop.nl kunt u snel en goedkoop online plexiglas platen op maat kopen. Ondanks dat alle platen op maat worden gemaakt, vertoont de website direct de prijs per plaat. Ook voor bewerkt plexiglas kunt u bij plexishop.nl terecht. Zo kunnen ze het in iedere vorm snijden, buigen, frezen, laseren, polijsten en graveren.

Kastenn.nl

De online winkel voor landelijke kasten: kastenn.nl. Hier vindt u ook maatwerk in landelijke meubels. Eenvoudig online te bestellen in de webshop.

 

bottom of page